söndag 22 mars 2009

Vad ar det for en dag, vad ar det for en dag, det ar ingen vanlig dag for det ar Hannas fodelsedag HURRA HURRA HURRA!


Idag bloggar vi fran Singapor, en grym stad! Landade igar 18.00 lokal tid efter 10 h med serie och filmtittande medan flygvardinnorna delade ut mat, varm choklad med mashmellows och glass om vart annat. Tog en taxi direkt till Malins grannar som bor i Singapor oc lyckades pa nat satt lokalisera oss till deras lagenhet pa 5e vaningen. Kottfarssas och spagetti stod fardigt pa bordet och gud sa gott det var! Slocknade ganska direkt pa vara madrasser.

Idag vaknade vi till en underbar frukost med agg och kaviar, yoghurt, juice och harbrod. Sen tog vi en taxi in mot stan dar vi "strosade" (haha) runt hela dagen. Vi han med en stapptripp till Indien och Kina, dar vi blev bjudna pa en underbart god thaimiddag av Goran&Inger.

Det kanns att vi lamnat Australiens bekvama klimat for Asiens fuktiga varma bastuklimat men bara vi tar oss ut till kusten snart kommer vi overleva. Imorgon hoppar vi troligtvis pa en buss mot Kuala Lumpur for att shoppa i 2-3 dagar och sen aka vidare mor Pherentian Islands.

Bilder kommer, hall ut!

Sofia: Men mongo!

Johan: Mungo, undrar om vi sett sanna djur?

Malin: Ah munk, gud vad gott!

Maste saga att vi saknar att vakna upp till detta varje morgon nu nar vi lamnat Australien;

http://www.youtube.com/watch?v=ZTvkljgITBg

2 kommentarer:

  1. Man får tacka! :D Jag saknar er!
    Jag har fått vykortet nu också
    woho
    /Hannut

    SvaraRadera
  2. I wish att jag kunde vakna upp till Peter Griffins roomservice varje dag!

    SvaraRadera