söndag 1 mars 2009

Frasier Island, Brisbane och Airlie Beach!

Hej Allihopa!

Soliga halsningar fran Airlie Beach dar vi rullade in 06.00 den 28 februari efter en 13 h lang bussresa. Vi har nu sett vara forsta kangurus, YEAY! Pa langt avstand, men anda, det raknas och dom hoppade precis som pa film. Airlie Beach ar en riktigt mysig liten by/stad med ca 5000 invanare , en huvudgata, en stor lagoon och ja...det ar val allt. Pa onsdag beger vi oss ut pa havet for 2 dagars segling i den Australiensiska skargarden som dom kallar det, vi skulle nog kalla det paradiset.

Igar firade vi Sofias 21 (eller 5) ars dag med middag pa restarang da jag och Sofia lyxade till det med avocado! Vi avslutade med en mudcake(brownie) tva skopor glass och chokladsas.

Forlar for dalig uppdatering pa bloggen, men vi har faktiskt varit ute och campat med 9 framlingar pa en sando, Frasier Island. Otroligt fin o med oken, sma sotvattensjoar och champangepooler som inte riktigt var lika exklusiva som dom later. Men vi har nu fatt tva nya resekompisar, Rasmus& Lisa fran Lund som visar sig kanna Sara Anderssons (som vi halsade [pa i LA) kompis Marie, det ar Rasmus gamla basta kompis, forutom det visade det sig desutom att Lisas mamma undervisar min bror i skane och min bror aven pluggar med Lisas bror. Varlden ar liten!

Brisbane, 2 miljoner stad dar vi spenderade varan forra helg. Vi fick en personlig guide vid namn Leesa som vi larde kanna i Byron Bay, vi gick pa bio provade Japanska dansmattor och drack Frozen coke som var jatte gott! ..eller motsatsen, en nedfrusen cola, som tappat all smak och kolsyra, later det gott?!
Brisbane var en riktigt fin stad med som backpacker racker det med 3 dagar i en storstad eftersom ens budget inte riktigt haller.

Forsokte lagga upp bilder men som vanligt vill datorerna inte samarbeta, hall ut det kommer, vi kampar for er i kalla Sverige !

1 kommentar:

  1. finally en update!!! jag ska kolla på resor nu, vi ses om en månad =)

    SvaraRadera