onsdag 18 mars 2009

Nagra dagar i sydney och vi ar som alltid lika foralskade. Mest promenerar vi runt i Darling harbour eller kollar i secondhand butiker. (ja vi ar Broke and we love it were blowin our budget) Alla 3 har dock lyckats fa nya frisyrer, bilder kommer pa aven Sofia och Malin nar vi hittat nagra lampliga. For ovrigt bor vi i ett grymt mysigt stadsomrade som ligger 20 minuters gang fran stadskarnan. Hostelet ar ett gammalt hus, Tank er Notting hill i London. Det bjuds pa frukost varje morgon och pannkakor pa sondagar (JAAAAAAAAAA vi har nutella pa dom!). Personalen hanger med i vara skamt och vi har en alldeles egen pungratta som bor i ett trad har utanfor, enligt rykten ska det finnas en papegojfamilj men vi har inte sett dom an.

I sondags hade vi varldens basta dag da vi lyckades fa biljetter till Coldplays sista spelning i Australien. Vi satt brevid scenen och konserten var grym! Gula bollar flog och 1000tals fjarilar slapptes fran taket och Chris Martin drog daliga ordvitsar och sjong fel, Grymt!

Vi har varierat vara klubbbesok en hel del. Firade St patricksday med gron farg i ansiktet, besokte en salsaklubb, dansade med glada Irlandare i stora hattar. nasta kvall satt vi forst i solstolar i Sydney harbour, drack 20kr ol (som vi kopte av en svensk bartender) i solen under happy hour senare pa kvallen blev vi inbjuden pa hiphopkvall av en rappare som vi traffade pa mcdonalds, efter det blev det rooftop bar pa The Hilton hotel med kostymnissar. Tillsist klattrade vi i trad efter pungrattor och hittade en halvnaken Italienare sovandes ute pa varat hostel. Sydney har myckat att erbjuda och med oss vet man aldrig var kvallen slutar! ( for ovrigt har vi inte betalat ett enda intrade eller kopt nagot att dricka ute, allt bara kommer gratis pa nagotvis)

Dagens planer ar att antligen fa en skymt av en Koala eftersom det ar det enda djur vi inte fatt se an har i Australien. Malin och Sofia fick en skrackupplevelse med en stor svart spindel, lat mig saga att det var en blandning mellan en kackerlacka och en spindel, INTE OK!

2 kommentarer:

  1. FEEETT NICE ATT NI KUNDE GÅ PÅ KONSERTEN!
    det var ju bra kvalla på filmen också
    jag är för avis

    SvaraRadera
  2. har jag sagt att jag typ tycker att coldplay är bra???? jag är förvånad över mig själv!!!!! men fan vad nice för er!

    eyeyey jag vill se bilder på hår ASAP

    SvaraRadera