söndag 25 januari 2009

LA 6 dagar

Forlat for dalig uppdatering men vi har haft mycket att se pa kort tid sa vi prioriterade inte internet direkt.
Vadret har inte varit med oss sa vi har fatt se lite sol och mer regn an vantat men nu de tva sista dagarna har solen varit med oss. I torsdags tog vi chansen och akte till downtown LA for att prova kopa biljetter till Lakers-Washington wizards. Vi lyckades pa nat satt kopa biljetter av en kille valdigt billigt och satt riktigt bra. Gratis tacos utlavades till publiken om Lakers lyckades vinna och halla bortalagets poang under 100. sista 3 minuterna skrek alla tjocka amerikaner , inte efter vinst utan efter tacos. Dom behover banta!


I fredags regnade det sa vi borjade vandra pa de smala gatorna mot ett Cafe vi hort talas om, at en grymt god lunch , omelett med mushroom och sofia at nagen aggmacka. Johan bestallde en kaffe, han bestallde en stor kaffe, han fick en halvliter svart olja i en tekopp. Han holl sig iaf pigg resten av dagen. Sen vandrade vi vidare men insag att regnet var drygt sa vi gick till restaurangen brevid och provade deras desserter. Pa kvallen akte vi pa bio pa Kodak Theatre.


Lordagen spenaderade vi med Malins gamla kompis Sara som bott i USA nastan ett ar, vi at den godaste maten pa Cheezcakefactory. Portionerna var for en hel familj sa vi blev matta. Sen provade vi deras Cheezcake, sa sjuuuukt god och fet och onyttig!

Sondag, sol och vi sattsade med shorts! Tog bussen mot Santa Monica beach dar det blaste och var svinkallt men vi lyckades fa i oss riktigt god mat och kopa varsin troja at Malin och Sofia. Nu har vi kopt mat och ska ga och lagga oss och ata/packa pa vara rum!
Fiji imorgon, hoppas det slutat aska och regna!





onsdag 21 januari 2009

Stockholm London Los Angeles

Hej, vi ar framme efter en 12 h flygning med lite somn. Vi gick och la oss 21.30 igar och sov som aldrig forr.

Idag har vi akt runt i Holywood och kikat in alla kandisars hus med guide som jobbar som Standupcomedian, han blev kar i Sofia och lyfte runt henne.

Basket star pa listan just nu, annars ska vi ga pa Jimmy Kemmel show gratis ikvall!

Allt ar bra, 25 grader och sol.

torsdag 15 januari 2009

Resan med stort R

20/1-26/1 Los Angeles flyget går vidare mot Fiji med mellanlandning på New Zeeland. 28/1 landar vi på Fiji där vi ska sola och bada,12 dagar senare flyger vi den 10/2 mot Sydney för att där fördriva 40 dagar med sol, bad, äventyr och förhoppningsvis massa roliga människor och en sväng in till Ayers Rock.
20 mars åker vi vidare mot Singapor där vi på 2 månader kan upptäcka resten av sydostasien. 16/5 står vi på Arlanda igen, bruna som pepparkakor med väskorna fulla av billiga kläder och massor av underbara minnen att berätta för alla nära och kära. Enjoy our blog!